Moon Oracle Readings :: New Moon in Scorpio

In de astrologische wereld is een nieuwe maan in Schorpioen als een nieuw jaar – tijd om het oude af te werpen en de nieuwe te verwelkomen …

Velen van ons hebben misschien nog steeds het gevoel dat ze herstellende waren van de gepassioneerde release van de Volle Maan in Ram van 13 oktober. De energieke kater neemt af als we deze Nieuwe Maan binnengaan. Maar met het stof dat is neergedaald, zien we ons misschien nog steeds dansen rond thema’s van verlangen, periodes van impulsiviteit en herziene fundamentele kwesties.

Met Venus, Mercurius en de Zon nu allemaal in Schorpioen, stijgen emotionele behoeften en genade kan vallen op degenen onder ons die in de spiegel willen kijken en spreken. Het laten zien van de mysteries binnenin lijkt het maken van onze behoeften bekend. U kunt gedurende deze tijd niet met oppervlakkigheid wegkomen; Intense communicatie rond emotionele behoeften en misschien geconfronteerd met enkele harde waarheden kan onvermijdelijk zijn. Sommigen van ons zijn comfortabeler om rond te spetteren in de diepten van verborgen verlangens en grote gevoelens dan anderen. Hoe meer we accepteren dat we als rommelige mensen zijn, hoe gemakkelijker deze waterrijke gebieden zullen zijn om door te reizen.

Contact maken met diegenen die je magie begrijpen en kunnen delen, kan ondersteuning bieden via externe of relationele conflicten. Cultiveer emotionele banden met gelijkgestemden en activeer potentieel voor persoonlijke en collectieve macht door groepsverbinding. Het is niet nodig je ware zelf te verbergen of een masker te dragen. Zelfs als je je verkleed voor een feestje, overweeg dan om het kostuum te verkennen als een verlengstuk van een deel van jezelf waar je doorheen werkt, in plaats van een handige outfit aan te trekken.

Geestelijk werk kan heel veel worden bereikt door hilariteit en beknoptheid. Komedie prikt door angst en andere negatieve toestanden die verband houden met concepten van de dood. De dood bestaat in alle levenscycli. Dansen met de energie van het seizoen in acceptatie, geduld en een bereidheid om te laten sterven wat nodig is, zal je hart verlichten. Vier eindes door jezelf toestemming te geven om alle aspecten van wat verloren is gegaan te voelen. Doe alsof er geen slecht of goed is, maar er is eerder wat was en nu bereiden we ons voor wat er nog niet is.

Met de nieuwe maan in Schorpioen op 27 oktober en Mercurius stationair retrograde op 31 oktober, verwacht je dat de sluier extra dun zal zijn deze Halloween en Samhain. Ritueel en eer van voorouders en geliefden die zijn geslaagd, zullen buitengewoon krachtig zijn. Breng wat tijd door terwijl we van oktober tot november je verliezen verwerken en dankbaarheid betuigen voor degenen die je leven hebben verlaten en voor je komen. Deze nieuwe maan verzet zich ook tegen Uranus, dus het kan vallen in verrassingen die een pad effenen voor groei en verandering. Het Schorpioenseizoen vraagt ​​ons om nieuwe medicijnen te verwelkomen via zielsgemeenschappen en nieuwe vormen van partnerschap en overeenkomst. Verdiep de banden, herstel persoonlijke praktijken en laat weerstand los. Het seizoen van transformatie staat voor de deur!

* Ieder van ons heeft meerdere energieën en tekens in onze kaarten. U kunt lezen voor uw zon, maan, opkomst en / of Venus-teken. Als uw geboortehoroscoop overwegend uit een bepaald element bestaat, kan die boodschap meer resoneren, maar voel u vrij om alle vier de elementen te lezen of intuïtief uw lezing te kiezen. U kunt een gratis geboortehoroscoop maken op Astro.com als u niet zeker bent van uw plaatsingen.

De vermelde kristallen en kruidenremedies zijn slechts suggesties. Roep het medicijn aan waarvan u denkt dat het het beste de reis van uw ziel ondersteunt en neem altijd contact op met uw arts voordat u supplementen neemt. Houd er rekening mee dat deze informatie alleen voor entertainmentdoeleinden is. Niemand kent jouw toekomst behalve jij! Vertrouw op je intuïtie.

Vraag uzelf af of u intuïtief uw lezing wilt kiezen, bent u geroepen tot aarde, lucht, vuur of water? Neem wat resoneert en laat de rest. Moge je liggen om te rusten wat niet langer nuttig is en je opgewonden voelen voor wat komen gaat!

Voor elke elementaire handtekening zijn drie kaarten getrokken. De gelezen posities zijn voor de huidige of huidige energieën (KAART OP DE LINKERKANT), de onmiddellijke toekomstige energieën (MIDDENKAART), en waarop moet worden gefocust om daar te komen (KAART RECHTS).

luchtteken header

nieuwe maan in schorpioen luchttekens orakel kaartlezing

Angst kan een teken zijn dat er grote verandering in aantocht is. Er is momenteel iets tastbaars, tastbaars en toch ongrijpbaars aan de realiteit. Je voelt misschien dat de tijd niet lineair is. Je intuïtie kan vooral gevoelig zijn voor rode vlaggen en andere vieze geuren die dingen niet helemaal kloppen. Vertrouw op je gevoel en trek je terug als je bezorgd bent. Maar zorg ervoor dat u uw behoeften communiceert en niet geniet van paranoia. Je kunt geen ander beschuldigen omdat je niet zelf bent verschenen. Dit is niet het moment om onnodige risico’s te nemen of definitieve toezeggingen te doen, maar om duidelijk te communiceren, te observeren en te wachten tot Mercury Retrograde is geslaagd voordat definitieve beslissingen worden genomen. Het is prima om dingen te laten sudderen en ontvouwen. Het is ook prima om relaties los te laten die niet langer dienen.

ORACLE-KAART LEZEN:

Cadeau: Lange snelweg | GEDULD in de bewuste positie

Impulsiviteit kan je naar willekeurige momenten brengen. Waar u ook bent, neem de tijd! Wat je interesse ook trekt of je aantrekt, is het ontdekken waard. Je bevindt je misschien in interessante omgevingen met fascinerende mensen. Vermaak het avontuur en probeer alles met een korreltje zout te nemen, maar rust en droom in plaats van iets naar voren te duwen buiten het moment waarop het binnen is. Momentum vertraagt ​​om een ​​reden om een ​​reden. Profiteer van het seizoen door emoties te verwerken, met eigenaardigheden om te gaan en dingen te vieren zoals ze zijn in deze bizarre ontwikkeling. Trek niet te snel conclusies en besteed niet te veel tijd aan het zeker zijn van wat u niet zeker weet. Neem geen genoegen of geef je kracht weg, maar blijf flexibel en nieuwsgierig.

Toekomst: Regenwoud | VERANTWOORDELIJKHEID in de bewuste positie

Je innerlijke bron moet vol zijn voordat je je vastlegt aan een ander of jezelf energiek aanbiedt voor een project of een risico neemt. Je emoties moeten worden verzorgd en je innerlijke kind moet worden gevoed. Vertraag en troost in eenvoudige, voedende oefeningen en genoegens. Een altaar bouwen, voor een vuur zitten, handen vasthouden met een geliefde of knuffelen met een dier kan op dit moment extra voldoening geven en troosten. Genegenheid voor zelfgevoel en ontvankelijkheid voor zelfzorg voelt niet alleen gerechtvaardigd, maar ook essentieel voor heelheid. Je bent niemand iets schuldig. Zij ook niet. Gebruik deze tijd om uw eigen behoeften, waarheden en passies te eren. Aanhankelijke partners zijn misschien welkom, maar ze zijn zeker niet nodig om van een sensuele relatie met je realiteit te genieten. Neem elke macht terug die je recentelijk hebt verloren door deze vorm van zelfvergaring.

Focus: Droomcyclus | OVERGANG in passieve positie

Als je lijdt aan een energieke kater of enige aarzeling voelt, stop dan met het nemen van actie en rust. Overweldiging, burn-out en verwarring zijn tekenen om je terug te trekken, vooral als je je zorgen maakt dat je niet klaar bent of nog niet alle informatie hebt. Het is niet nodig om iets te forceren. Dit is niet het moment om zeker te zijn van twijfelachtige dingen buiten je eigen spirituele, emotionele en fysieke behoeften. Vier jezelf!

Kristalsuggestie: koper voor energetisch herstel, stimulatie en aarding

Kruidenremedie: Witlof om jezelf te pacen, rustige focus en aarding

aarde ondertekent header

nieuwe maan in Schorpioen aardetekens orakel kaartlezing

Rijke mogelijkheden worden je onthuld bij de nieuwe maan. Onverwachte verlangens kunnen je in nieuwe richtingen trekken of verschuivingen kunnen plotseling optreden. Je kunt een luxe deel van jezelf aanboren dat je was vergeten. Er zal veel zijn om enthousiast over te zijn. Degenen met wie je contact maakt, ervaren een diepte in jou waar jij of zij zich misschien niet van bewust waren. Je kunt jezelf verrassen met je vermogen om je verlangens te manifesteren en standvastig te blijven in je overtuigingen. Je zult leiden met aanwezigheid die moeilijk te negeren is.

ORACLE-KAART LEZEN:

Cadeau: Pretty Lights | GRATITUDE in de actieve positie

Er is veel te vieren en dankbaar voor te zijn. Je zult letterlijk kansen creëren voor anderen om deze overvloedige energieën te ervaren. Je bron is diep en hart open om uit te drukken. Je voelt misschien de behoefte om grenzen te stellen, maar dit komt eerder uit de volheid dan uit de schaarste. Het zou gemakkelijker kunnen voelen dan op andere momenten om jezelf voorzichtig te laten gelden vanwege je sprankelende energieke houding op dit moment.

Toekomst: Roze Luifel | UITBREIDING in de actieve positie

Je ontwikkelt jezelf steeds sneller. Er kunnen kansen komen om te groeien die je niet zag aankomen. De uitdaging zal je inspireren om te leren en iemand te worden die meer vreugde cultiveert, door vergeving van zichzelf en anderen. Je vestigt een groter zelfgevoel en maakt zich misschien niet druk om welke kosten. Dit soort egoïsme is gezond, vooral als je in het verleden klein speelde en klaar bent om je spel op te voeren. Je zult natuurlijk anderen inspireren hetzelfde te doen. Leid maar zorg ervoor dat je leidt met authenticiteit en nederigheid, geen recht en ego.

Focus: Plantengeesten | OPLOSSING in de omgekeerde positie

Je zult misschien onder de indruk zijn van je persoonlijke magnetisme. Je magie is besmettelijk en je bent je misschien niet eens bewust van hoe dingen zelfs mogelijk zijn. Ongeacht de aard van de ervaringen die u ervaart, of deze nu positief of negatief is, kunnen ervaringen een beetje uit het linker veld voelen. Leun naar alles wat komt en vertrouw erop dat alles met een reden gebeurt. Zet jezelf niet onder druk om nu alle antwoorden te hebben. Vraag bij twijfel om leiding door gebed of verbinding met de spirituele rijken, op een manier die voor jou zinvol is. Je hebt hulp die vanuit alle richtingen binnenkomt. Besteed aandacht aan borden en gun jezelf tijd en ruimte om alles in je op te nemen. Controleer jezelf als je merkt dat je weerstand hebt tegen verandering of stroomuitval hebt gemaakt. Oefen nederigheid en geef dank aan hogere energieën.

Kristalsuggestie: Fire Opal voor vreugde en ontvankelijkheid voor magie

Kruidenremedie: Alfalfa voor voorspoed

watertekst koptekst

nieuwe maan in Schorpioen watertekens orakel kaartlezing

Je worstelt misschien om te worden gehoord, gevoeld of getuige van deze nieuwe maan. Of je spreekt misschien je waarheid, maar deze wordt niet ontvangen zoals jij zou willen. Misschien experimenteer je met een nieuwe manier van communiceren of ga je anders om met verlies dan vroeger. Wat niet werkt, is het toch niet waard om in de buurt te blijven. U kunt worden getest om in grotere macht te staan ​​door niet toe te staan ​​dat conflicten uw positie verzwakken. Werk openlijk met anderen, maar stel uw behoeften voorop. Voel wat je nodig hebt om door en door te gaan.

ORACLE-KAART LEZEN:

Cadeau: Moon Orb | GELOOF in de bewuste positie

Als tijden moeilijk zijn, eer en bescherm je hart door inspanningen om het universum en een groter beeld voor je leven te vertrouwen. Velen van jullie zullen deze kans onder de oppervlakte voelen. Zelfs in momenten van verwoesting, weet je dat je ergens diep van binnen beter verdient en niet genoegen neemt met minder dan wat je verdient. Onthoud in de goedheid die de hele tijd om je heen komt. Veel wonderen zijn mogelijk, maar ze zullen één (of een paar) tegelijk worden onthuld. We ontvangen nooit alles in één keer, dus gebruik deze tijd om plezier in beetmaten te verwerken en te vinden.

Toekomst: Magisch bos | HOOP in de onderbewuste positie

Vanwege minder dan optimale omstandigheden of gewoon een fase van uitdaging of teleurstelling, kunt u worden getrokken in gevoelens van afwijzing, gebrek of wanhoop. Je kunt door een breuk gaan, de release van oude patronen opnieuw bekijken of worstelen met een andere bekende vorm van scheiding of onverenigbare verschillen. Controle overgeven kan de manier zijn waarop je de controle terugkrijgt. Alles wat er gebeurt is voor het grotere goed. Laat alle vastzittende energieën zo goed mogelijk los, maar laat je goed zwemmen in modderig water, als een vorm van empowerment. Deze terugwinning van wat is, brengt je thuis bij jezelf. Vergeet niet dat je wordt gevraagd om te groeien door het volledig te voelen en vervolgens los te laten. Het is prima om na verloop van tijd lessen te leren, dus als je je in een herhalend patroon bevindt, probeer je dan te concentreren op een nieuwe afhaalmaaltijden. Net als het pellen van een andere laag van de ui, zal ook deze voorbijgaan!

Focus: Earth Sanctuary | GROUNDING in de bewuste positie

Je staande houden, terwijl je aanvaarding van wat is, een cocktail van moed, nederigheid, kwetsbaarheid en zelfverzekerdheid neemt. Je kunt merken dat je vecht voor de oorzaken en realiteiten waarover je je definitief voelt en dit kan tot moeilijkheden en verwarring leiden als je wordt beïnvloed door externe meningen van mensen of collectieve lichamen die misschien niet je beste interesse hebben. Als iemand anders koste wat kost wil winnen, wordt u gevraagd in uw kennis te stappen en te claimen wat rechtmatig van u is en in overeenstemming met het beste van alles. Hoewel je misschien verdedigt wat waar is voor jou, hoef je niet in defensiviteit te vallen om dit te doen. Grenzen zijn een intieme dans en je leert zoveel meer over wie je bent door dit proces van instellen en onderhouden. Je bent het waard om liefde te geven en te ontvangen zonder je authenticiteit te veranderen.

Kristalsuggesties: Prehniet voor genezing

Kruidenremedie: Dragon’s Blood-hars voor bescherming en kracht

Vuurtekens koptekst

nieuwe maan in schorpioen vuur tekens orakel kaartlezen

Wat is uw haast, impulsiviteit of intensiteit gemotiveerd door? Als je merkt dat je rent, haast, vermijdt of gelijk moet hebben, pas dan op dat je jezelf afzet tegen … jezelf. Als je te strak aan een positie vastklampt, merk je misschien dat je op de een of andere manier door je eigen vasthoudendheid wordt geraakt. Wat eronder is, is uiterst belangrijk om niet door te geven aan herkenning, omdat het in je bewustzijn opkomt. Alle weerstand is de moeite waard om te observeren, ermee en door te werken. Dit is hoe grote persoonlijke groei wordt bereikt. Vermijd niet wat u ongemakkelijk maakt.

ORACLE-KAART LEZEN:

Cadeau: Early Riser | ENERGIE in de actieve positie

Wat je impulsen ook voedt, is het waard om op te letten. Controleer je onderliggende emoties en angsten en stel jezelf de moeilijke vragen. Als gevoelens overweldigend zijn, laat je dan openstaan ​​voor de diepten die nodig zijn om alles te zuiveren en te doorlopen, behalve de put met zelfvoeding versmallen. Het aangaan van intimiteit met zichzelf en anderen, terwijl je jezelf veilig houdt, kan een thema zijn dat meer aandacht behoeft.

Toekomst: Beste bos | SCHADUWEN in de onderbewuste positie

Je kracht groeit door je vermogen om alles onder ogen te zien dat aan het zicht is onttrokken. Alle obstakels die recent zijn verwijderd, maken plaats voor u om vooruit te springen, maar weet dat deze sprong tijd zal vergen om zich volledig te manifesteren. Er kan iets belangrijks worden onthuld. Laat de grote vooruitgang op hun eigen tijdlijn onthullen. Probeer niets onder het tapijt te stoppen. Het is onmogelijk. Verwelkom de stroom van waarheid, hoe deze ook verschijnt en werk er net zo methodisch mee als een doorlopend project. Een rustige maar krachtige mix van genezingen en gevoelens kan nodig zijn. Zelfwerk is een kunstvorm. De behandeling als zodanig kan een enorme transformatie teweegbrengen en vooruitgaan in het genezingsproces.

Focus: Zachte ochtend | RUST in de actieve positie

Daag jezelf uit om te vertragen en echt te zien wat er voor je gebeurt. Er is een kans om zaden te planten op deze nieuwe maan voor toekomstige verlangens, vooral als het gaat om hoe je behandeld wilt worden binnen relaties, maar mediteer op welke resultaten het meest bevredigend zullen zijn, gebaseerd op huidig ​​gedrag. Langetermijndenken zorgt eerder voor stabiliteit en succes. Hoewel inspiratie kan binnenvallen, kan het optreden van emotionele impulsen oude pijn veroorzaken. Het kan echter heel goed zijn dat je deze pijn onder ogen moet zien, dus doe wat je moet zien om eventuele facetten van het zelf die zich voordoen te zien, maar weet dat sommige emotionele korsten niet langer de moeite waard zijn om te plukken. Laat de lessen worden geleerd. Laat het verleden sterven. Wees vrij! En zo is het.

Kristalsuggesties: Charoiet voor transmutatie van lagere energieën

Herbal Remedy: Passion Flower voor zelfliefde en een kalm hart

Als je geïnteresseerd bent in een persoonlijke lezing of meer wilt weten over Steph, kun je haar vinden op haar Indigo Corners-website, of bekijk haar Youtube filmpjes voor meer metingen en inzichten!